En rosa galen partyweekend

Foto: Magnus Ragnvid
Foto: Magnus Ragnvid

Den här helgen händer det massor i Stockholm. Du kan njuta av julbord på Hotel Skeppsholmen, eller ta en härlig brunchkryssning på S/S Stockholm (Strömma Kanalbolag) eller ta en tur till härliga Urban Deli antingen i Sickla eller på Nytorget.

Klockan 18 den 14 december kröner vi vår egna Pink Christmaslucia på Torget. Kom dit och mingla, mys och umgås innan du beger dig ut i Stockholms partynatt. Där det finns ett ställe för varje smakinriktning.

SLM har sin traditionsenliga och välfyllda julmiddag och från 22 är alla fetichkillar och fetishtjejer välkomna då dörrarna öppnas till den mixade julfesten. Passar inte SLM så finns Zipper och Kolingsborg (som har alla tre våningarna öppna) och Slakthuset att besöka för en galet rolig partykväll.

Lucia

På söndag kan du köra en mysig bubbelbrunch på Urban Deli och sedan uppleva Leo Berglunds härliga luciatåg där självaste Discobambina är Lucia. Klockan 13.30 kan du se tåget på Urban Deli i Sickla och klockan 14.30 är det dags för alla er som bänkat er på Nytorget att få luciabesök.

Regnbågsfonden stöttar hbt-kampen i Uganda

Under Regnbågsmässan i Sankt Johannes kyrka, klockan 18 på söndag, får vi förutom att njuta av Stockholms Gaykör höra Malin Strindbergs predikan och vara med när Regnbågsfonden för första gången ska dela ut pengar. I år har pengar samlats in för att stödja hbt-kampen i Uganda och vid en ceremoni under regnbågsmässan kommer RFSL och den ugandiska hbt-rörelsen SMUG att få motta årets insamlade medel.

Regnbågsfondens initiativtagare: Mälarpaviljongens Arto Winter och Anders Johansson
Regnbågsfondens initiativtagare: Mälarpaviljongens Arto Winter och Anders Johansson