Slakthuset går all in under Pink Christmas

OSS_8177
Foto: Ossian Langenborg

Slakthuset med Miss Inga (Martin Johansson) i spetsen har ett fullspäckat schema under Pink Christmas. Partystämning på hög nivå utlovas!

Discoloppis

Varje söndag är det Disco-loppis på Slakthuset mellan klockan 11 och 16. Fullständiga rättigheter och drymma DJ:s utlovas.

Lucia

Den 13 december är det lucia för hela slanten på Slakthuset. Så här skriver de själva om kvällen:

Lucia på Slakthuset blir en burlesque upplevelse utöver det vanliga. Dragshowartisten och tillika Slakthuset PR-och nöjesansvarig har roddat ihop ett luciatåg med halvnakna karlar, yppiga kvinnor iförda inte mycket mer än ”nipple tassels” och självklart de sedvanliga pepparkaksgubbarna och stjärtgossarna. Inte för att någon undrar men det är Miss Inga som är årets lucia på Slakthuset.Öppet 22-03 fri entré fram till kl 23.00 sedan 100 kr. Två dansgolv. Ett med House och techno och ett lite mer kommersiell musik.

Pink Christmasdrinken

Som så många andra ställen kan du köpa Pink Christmasdrinken på Slakthuset. 100 spänn kostar den och 5 kronor från varje såld drink går till Regnbågsfonden. Slakthusets drink heter Miss Ingas Pink Dream.
Miss Ingas Pink Dream
Miss Ingas Pink Dream
Foto: Linnea Frank
Foto: Linnea Frank