Bubbelbrunch och discolucia på Urban Deli

UD

Ett besök på Urban Deli är att komma så nära New York du kan utan att lämna trygga Stockholm. Här bjuds förutom på Stockholm och Sicklas skönaste ställen att hänga på fantastisk mat och dryck och personal som får dig att känna dig ”hemma” och välkommen!

Rabatt vid bokning på Urban Deli i Sickla

Gör du en bordsbokning under perioden 9-15 december på Urban Delis hemsida (urbandeli.org) på Sickla Urban Deli och uppger ”Pink Christmas” i meddelanderutan när du bokar får du 10 procent rabatt på din nota. Har du inte besökt UD i Sickla så passa på att göra det under den här perioden.

QX_UD_Bubbel_plugg_webb_131021Bubblig brunch

Under brunchen som serveras på lördagar och söndagar är det finfina priser på bubbel – både på Nytorget och i Sickla. Passa på och unna dig en härlig bubblig brunch!

LuciaLuciatåg

Missa inte!!! På söndagen den 15 december får Urban Deli besök av självaste Discobambina som Lucia. Detta med den legendariska och fantastiska Leo Berglund vid rodret.

Hålltider:
13.30     Sickla Urban Deli
14.30     Nytorget Urban Deli

Pink Christmasdrink

Också på Urban Deli kan du köpa Pink Christmasdrinken – som kostar 100 kronor och där 5 kronor från varje såld drink går till Regnbågsfonden. UDs Pink Christmasdrink heter Pink Dream (och vi kan lova att den är helt underbart god… vi har redan tjuvsmakat på den).