Biblioteksgatan goes pink

Det kommer att hända saker på många platser i Stockholm under Pink Christmas. Så varför inte ta en tripp till Biblioteksgatan och besök Zink och Wienercafeet – två pärlor mitt på Stockholms lyxigaste shoppinggata? Och vem vet… kanske råkar du på den glamourösa, glada och alltid lika förtjusande Jonas Andersson där som tar hand om dig och ditt sällskap.

Zink Grill

zink-grill-logoPå Zink Grill kan du under hela veckan njuta härliga cocktails, god mat och en fantastisk stämning. Och självklart har de sin egna lyxiga Pink Christmas-drink som kostar 100 kr, varav 5 kronor går till Regnbågsfonden.
På torsdagen (12 december) klockan 21-01 är det luciavaka med ett dream team från Coq au Vin: DJ Marcus Ullmarker, Daniel Olsson och Viktor Sjövall som spelar ”DEEPER- DISCO- HOUSE DELUXE”.

På söndagen är det final på Zinks De luxe brunch (endast 299 kronor). Det ska vara helt magiskt enligt uppgift så boka bord för att vara säker på att få plats! 

Wienercaféet

Skärmavbild 2013-11-14 kl. 15.51.28Denna plats för njutning vare sig du vill ha en härlig latte eller ett glas bubbel i vintermörkret. Njut av pink bubbles under hela veckan. Också här kommer du att hitta Regnbågsdrinken.

Champagne-AW

Under onsdagen (11/12), torsdagen (12/12) och på fredagen (13/12) kan du lyxa till det hela och ha en härlig champagne after work. Ett glas bubbel och två ljuvliga tapas till ett bra pris.

Fredagen den 13 december kommer de att bjuda på ett klassiskt luciatåg.