Njut en natt och ett fantastiskt julbord på vackra Hotel Skeppsholmen

Unknown

Rabatt på boende

Nu kan du som ska besöka Stockholm under Pink Christmasveckan (eller när som helst under december) bo till rabatterat pris på vackra Hotel Skeppsholmen. Uppge koden ”Pink Christmas” när du bokar så får du 15 procents rabatt på deras dagspriser för hotellrum.

För information om Hotel Skeppsholmen kan du besöka deras hemsida som du hittar på: www.hotelskeppsholmen.se

Bokar gör du på: info@hotelskeppsholmen.se

Julbord med en rosa twist

Bokar du julbord på Hotel Skeppsholmen och uppger rabattkoden ”Pink Christmas” när du bokar får du och ditt sällskap utöver vad som ingår i julbordet ett glas rosa bubbel att börja med innan ni slänger er över alla de läckerheter som julbordet är uppdukat med. För varje sålt julbord skänker Hotel Skeppsholmen 20 kronor till Drottning Silvias World Childhood Foundation.

Information om julbordet hittar du på: http://www.hotelskeppsholmen.se/page.asp?pageID=2732 och bokar gör du på: events@hotelskeppsholmen.se